18.1.2010


HÄTÄISEN NAISEN SUPPILOVAHVEROKEITTO

Sopiva määrä suppilovahveroita liotetaan vedessä
1 sipuli
1 porkkana jos siltä tuntuu, juustohöylättyinä lastuina

2 dl kookoskermaa (koska kaapissa ei muuta ollut) 
vähän suppisten likolientä
punaista currytahnaa mielinmäärin
mangocurrya myös jos ei ole osannut päättää kumpaa laittaa.


Kuullota ohuiksi renkaiksi leikattu sipuli, juustohöylätty porkkana ja sienet vaikka voissa jos kiinnostaa.
Kaada kerma joukkoon.
Luisikoi currytahnaa joukkoon.
Sekoittele, keitä, syö.


Kiitä itseäsi jos hait sienet syksyllä metsästä. On söpö sattuma jos keitosta löytyy pikkuisen sammalta.


Eturuokana oli ystävän tuomaa munkkia, yhteisiä juoruja ja naisten juttuja. Olen nimittäin vähän sairas ja tarvitsen huoltoa ja hoivaa. Tämä keitto sopii sellaisille jotka ovat maanneet viikon sängyssä ja syöneet sormin mitä käden ulottuvilla on sattunut olemaan (juustoa ja päärynöitä). Niinku ekana yrityksenä keittää itse jotain. 


Fiilikset: kipu ja uudellen noussut lämpö
Kaverina: Piia, sen munkki- ja juoruiluosuuden
Munkki: Pielispakarin vadelmamunkki, S-Market Ykkösrasti, Kuopio
Suppilovahverot: omasta maasta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti