3/03/2015

Tulevaisuus muuttaa menneisyyden



Vastaava eläintenhoitaja.


Lapset tekee, minä säädän ja harhailen.




Uusi musta on erityisherkät, alkoholistien aikuiset lapset ja kaikki vammaset. Tässä on paljon hyvää. Homot taitaa olla laskussa.

Sanoin joku päivä monta kertaa, että tässä on paljon hyvää. Se tarkoittaa, että tämä on voittopuolisesti yhdentekevää. Mutta tänäänkin kaikessa on voittopuolisesti jotakin yhdentekevää ja silti jotakin yhä hyvää.

Kuorsasin bussissa. Ennen sitä ajattelin jotakin muuta. Stressiä. Himo tehdä vielä tämä, on kestoltaan lyhyempi kuin orgasmi. Siitä tietää, että väsyttää.

Kävin kahvilla puolimatkassa kotiin. Olin menossa ostamaan kermaa, kuten aina. Sattui varpaisiin ja piti pysähtyä. Huomasin, että olin teipannut maalarinteippiä villatakkiin. Pieniä pätkiä. Taskun viereen. En irrottanut niitä. Olkoon näin.

Huomenna on huomenna. Ei sille voi mitään. Mietin eilistä ja toissapäivää. Ja niiden eilisiä ja toissapäiviä. Tulevaisuus muuttaa menneisyyden.

Söin kaksi perunaa. Sitten nukuin.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Epistä

  Maija ja Suvi ”Te uskonette       meit' tuntijoiksi paikan tään, mut oomme       me myöskin matkalaisia kuin tekin.” * Kieltäydyn tied...