21.2.2011


Kuuhulluus alkaa hellittää ja kaikki kaverit on vielä elossa. Kait.

Mä aloin jo jokunen aika sitten miettiä että mikä se ihmistä riivaa kun se alkaa fb-statustansa muokata ihmisystävälliseen suuntaan?  Yksi ja toinenkin ja muut perässä ovat ryhtyneet harjoittamaan jotain helvetin hyväntekijyyttä. Mä vähän vaklasin ja kysymys on Random Act of Kindnessista. Tehdään ihania asioita kanssaihmisille ja koko yhteisö pääsee tästä nauttimaan ja kaikki pelastuu ja voi hyvin. Mitä karmivimmat narkissokset ja muut sarjamurhaajat on ryhtyneet listaamaan hyviä tekojaan. Ja ottamaan valokuvia, tekemään videoita, levittelemään niitä blogeissansa,fb:ssa ja youtubessa. Laskin facebookin ryhmistä 56 ja sitten lopetin.

Mä luulin että Random Act of Kindness on semmonen satunnainen hyvä teko jonka tekijä on aika anonyymi ja teon uhrikin on. Mut ei. On blogit väärällään kuvia ja tekstejä hymyistä, kahvikupin saaneista kerjäläisistä ja juopoista joille on autettu pullo suuhun ja mummoista joille on on ostettu kissanruokaa.

Mä meen bunkkeriin pariksi viikoksi kunnes nää hyväntekijät taas rauhoittuu. Samalla mä kieltäydyn kaikesta randomista hyväteosta. Jos joku yrittää tehdä mulle jotain hyviä tekoja niin mä tapan. Tai ainakin lyön tosi lujaa ja potkin päälle. Siitä aktista saa ottaa valokuvia. 

Tässä kuitenkin viikon Random Act of Kidness toimintani pähkinänkuoressa:

- Kehuin mun suosikkikahvilan lattea mun suosikkikahvilassa. Samalla haukuin ääneen toisen kahvilan lattea.
- Tarjosin mun kaverille lattea mun suosikkikahvilassa. Otin siitä todisteeksi valokuvan.
- Kehuin mun suosikkikahvilan suosikkilatentekijän kameraa, koska se kertoi että sillä on samanlainen kun mullakin.
- Estin pari itsemurhaa. Otin siitä ruutukaappauksen:- Kehuin ilmoja papalle kadulla ja hymyilin sille randomisti.
- Haukuin ilmoja mummolle joka oli kylmissään ja hymyilin sille randomisti.
- Kehuin muusikkoa maailman parhaaksi ja haukuin samalla toista bändiä epäkiinnostavaksi sen rinnalla ja poistuin kesken setin mutisten että hirveetä ulinaa.
- Koska tänään tuli lapsen mukana yllättäen toinen lapsi, syötin sille osuuteni illallisesta, koska muuten se olisi jäänyt ilman. Ja mä saattaisin hallitsemattomasti lihoa.
- Jätän kaikkiin kirjoituksiini vähän kirjoitusvirheitä jotta pilkunnussijat saavat hyvän mielen.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi21/2/11

    luuleks olevas jotenki parempi ku et tee mitää hyvää?

    VastaaPoista
  2. Anonyymi22/2/11

    Mä en luule, mä tiedän. Haluatko että lyön sua?

    VastaaPoista