11.2.2011


Mä oon ihan puhki kaikesta kahvinjuonnista. Kuopiossa on vain yksi kahvila josta saa keskinkertaiselle ihmiselle kelpaavaa lattea ja se on Kaneli. Mä olen siellä nykyään töissä, vedän freenä päiväkahvisessioita. Jos joku yrittää sopia treffit toisaalle, minä livahdan puoli tuntia aiemmin Kaneliin istumaan ja soitan sieltä muina naisina, että mä oon nyt kyllä Kanelissa, mutta me voidaan mennä ihan minne vaan, just tilasin latten.

Tällä viikolla mä taivuin kyllä Houkutukseen, josta saa hyvää kakkua ja muuta mättöä (mitä mä en siis syö enää), mutta niitten latte on tehty tiskiveteen ja maitovaahto on vissiin liitujauhosta jalostettu. Se on myös latteksi liian pieni. Houkutuksessa on myös veikeän ryssäläinen meininki tai ehkä se on savolainen meininki. Kaikki istuu takit päällä, joku helvetinkone humisee ja pöydän yli joutuu jumppaamaan, että saa salaisuudet puhuttua salaisuusäänenpainolla. Huminassa törmäsin kainalosauvaan ja sen rouvaan. Puhuttiin rouva kainalosauvan kanssa Harry Potterista.

Kevään kunniaksi, kun on taas satanut vähän lunta lisää, mä pesin lattiat. Tai melkein pesin. Laitoin rätin tiskialtaaseen likoomaan. Rätin seurana ei ole trendikäs ja ekologinen pesupähkinä vaan hasselpähkinä joka jotenkin meni ohi suun.

Askartelin Rainbow-hernekeittopurkista pirteen kukkavaasin. Kevään kunniaksi oon myös ollu aika paljon ilman rintisikoita ja alkkareita. Löysin punasen aluspaidan jossa on pieniä mustia pääkalloja. En tiedä mitä mun päässä liikkui, mutta en luopunut siitä. Hameita on enää 9 ja dildoja 1. Villasukista en oo luopunu.

Hernekeittoo en syöny, syötin sen lapselle ja söin ite avokadoa. Melkein oon laihtunut taas lisää. Henkisellä tasolla ainakin.

1 kommentti:

  1. Oi miten kaunis maljakko ja pusero! Susta kyllä huomaa että oot taiteili-a, oot niin luova ihminen.

    VastaaPoista