19.2.2011Mun empiiriset tutkinnot on taas edenneet. Osassa yksi tutkin kuukautisten ja täysikuun yhteisvaikutusta itseeni. Tutkimustulokset ovat hävinneet jo, mutta eilen sain tilaisuuden kansainvälisesti tutkia täysikuun ja perjantain yhteisvaikutusta ihmiseen. Ihan alustavien tulosten perusteella olen päättänyt että tutkimusta tarvitaan lisää. Koska tutkimustani ei rahoita kukaan, on tulevia tuloksia pidettävä ehdottoman oikeina ja luotettavina.

Täysikuu yhdistettynä perjantaihin tekee koehenkilöstä selvää jälkeä. Ja tämä on taivaan tosi. Onneksi koehenkilöni ovat kaikki vielä elossa. Minä kun rakastan niitä. Luulen että niillä on kaamea kankkunen ja ne ovat parhaillaan lähimarketissa tai alkossa ostamassa lisää viinaa ja valmistautuvat tulevan yön traumoihin, virittelevät sähköpostiaan ja meseä ja skypeä ja mitä niitä nyt onkaan. Kyllä se kuukin vielä tänä yönä.

Minun piti perjantaina siivota, tiskata, "järjestellä", saunoa ja laihtua. Söin kilon palapaistia (palapaistia, kanelia, porkkanoita, neilikkaa, herkkusieniä, savupaprikaa, inkivääriä) kävin saunassa röyhtäilemässä ja hain ärrältä, turkissa ja ilman alkkareita, -20 jotain astetta, 220 g paskaa suklaata. Söin nekin. Sitten join pari litraa vettä päälle ja kahvia sen veden päälle ja karistelin tuhkaa lattialle. Lopulta vain makasin ja tuijotin kuuta ja toivoin koehenkilöilleni parasta.

En tiedä auttaako tämä koehenkilöitäni enää tänään, mutta jos huominenkin aamu on ankea, suosittelen heille Tetristä. Ihan syystä.

Viimeaikaisia, täysikuunaikaisia, blogihakusanoja: siveysvyössä, muna pilluun, vessaorja, nuole mua, rietastelu, brigitte pillu, siveysvyö kokemuksia. Kiitoksia ystävät että näinkin heikoilla eväillä olette löytyneet ja valikoituneet lukijoiksemme.

Kyllä se on niin että oven taakse kun tulee jamppa niin en siltikään avaa.

Tyttö: tänään on alkkarit ja kolme kerrosta puseroa, outo olo
Fiilikset: 2 osaa markettikahvia, 1 osa suklaaespressoa, kermaa loraus
Biisi:

2 kommenttia:

  1. Anonyymi19/2/11

    Munia pilluun!

    VastaaPoista
  2. Mene vittu pilluus pelaamaan tetristä anonyyminriekale.

    T. Sari

    VastaaPoista