17.2.2011Olin tänään kovasti syvämietteissäni ja agressiivinen. Älyn lamauttamana istuin kahvilassani ihan yksin. Olin varma että olen sopinut jonkun kanssa tapaamisen mutta en ollenkaan muistanut kenen. Vituttikin. Kainalosauva sitten tuli ja teki minun päivästäni hetkeksi päivän.

Kainalosauva istuu kanssani juomassa kahvia kolmesta syystä. Tärkein syy on se että kainalosauva saa puhua niin paljon itsestään. Seuraavaksi tärkein syy on se että kainalosauva luulee minua nuoreksi naiseksi ja saa siitä ilmeisiä kiksejä, koska itse on muuttunut sedäksi jo ajat sitten. Ei minuakaan enää haittaa tulla luulluksi. Kolmas syy on se että se on tärkeää. Meidän on tärkeää juoda kahvimme säännöllisesti. Omalla alueellamme.

Puhuimme iästä, omasta tilasta ja siitä että kainaosauvan parta oli aavistuksen verran siistimpi kuin viimeksi. Kirjaimista ja porvarillisuudesta ja lapsenlapsistani, joita minulla ei ole.

Hymyilin ehkä tunnin ja kävelin lihakaupan kautta kotiin. Lihakaupassa ei ollut lammasta joten ostin lohta. Poltin sen uuniin pinaatin kanssa. Poltin sen syömäkelvottomaksi. Päänsärkyni palasi, vedin verhot auringon eteen ja nukuin.

Näin unta kainalosauvasta jonka pää oli sylissäni ja siihen paistoi aurinko. Näin muutakin. Se oli sellainen uni että herätessä jouduin itkemään ja keittämään ensin pannullisen kahvia ja sitten perään pannullisen teetä ja ehkä vielä myöhemmin joudun keittämään suklaakahvia ja lisäämään siihen kermaa. 

Omalla alueella on hintansa.

Tyttö: päänsäryn jälkeinen krapula
Vaatteet: villasukat ja viltti
Biisi: Nina Simone – You'd Be So Nice To Come Home To

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti