3.3.2011Hei Jussi ja muut hampit jotka käytätte vaippoja. Kiitos yhteydenotoistanne. Mä olen noitten vaippahommien suhteen avarakatseinen, mut mä en aio perustaa ihmissuhdettani niitten varaan. Itseasiassa mä en aio perustaa ihmissuhdetta ollenkaan. Ihmissuhde on perseestä. Ai miten niin? No siten niin. Kokeile.

Jos mulla olis ihmissuhde niin mä joutuisin luultavasti neuvottelemaan näistä mun makuuvuoroista, tiskaamaan useammin kuin neljästi kuussa ja istumaan saunassa. Mä en mahtuis makaamaan. Menkää vittuun täältä kaikki ihmissuhdeaktivistit näpläämästä mun hermoja.

Tänään mä olen jättänyt itkemisen vähemmälle. Mä olin kainalosauvan kanssa kahvilla. Mä en saanu päänsärkyä. Kainalosauva sai pullaa koska sekin on laihiksella. Mä pyysin sitä hinkkaamaan sen suunympärystää loputtomiin jotta se sokerikerros parrasta irtois, mut sit mä huomasin että se olikin harmaantunutta partaa, ei sokeria. Mies parka. Puhuttiin vallanhaluisista natsikasvattajista ja hengittämisestä ja Yellow Submarinesta ja siitä miten mä haluaisin heittää vettä sen naamalle kun se on niin tyhmä. Siis ihan vettä siitä juomalasista joka jo kädessäni heilahteli.

Hassua. Eilen mulla teki mieli koko päivän kuristaa painijoita. Se on varmaan tämän voinjuontipainotteisen ruokavalion sivuoire. Joku multa kysyikin että oonko terapiaa harkinnu? Mä olen ollut terapiassa ihan tarpeeksi tajutakseni seurailla punaista lankaa joka päästäni valuu. No nii, nyt mä aloin taas miettiä niitä turkkilaisia öljypainijoita. Niillä on käsi aina tostensa housuissa ja niitten ilmeet on kun koiranpenikoilla. Taas tekee mieli kuristaa.

Oikeesti ei kannata heittää vettä kenenkään päälle. Mä sain kerran porttarin yhden kylän ainoaan baariin kun heitin tuopillisen kaljaa yhteen huoraämmään. Olis noloa saada porttari pääkirjaston kahvilaan.

Tyttö: syö manteleita
Biisi: Los Fernandos – Yellow Submarine
Vaatteet: villasukat, sukkahousut, rintsikat ja pari peittoa.

1 kommentti:

  1. Äh, muistin halloumin, lihan, voin ja munat mutta unohdin mantelit.

    VastaaPoista