20.3.2011


Täysikuu tuli ja meni. Harhailin yössä, lumisateessa, baarista kotiin, selvänä kun käki ja pirteänä. Tämä täysikuu oli ihan paskanakki kaikkineen. Ei draamaa, ei itsemurhia, ellei sitten Ilona ole hoitanut hommaa kaikessa tyynessä hiljaisuudessa. On muuten saattanutkin, mutta käsittääkseni Ilonalle ei kuitenkaan sovi sellainen anonyymi itsemurhaus. Ainakin facebookiin se varmana päivittää hyvissä ajoin ja skypessä saa suorana seurata. Siis ehkä. En peru näitä sanojani sittenkään kun Ilonasta aika jättää.

Pelkkää hyvää mieltä ja hipsuttelua koko viikonloppu, keittiöpyyhkeiden ompelemista ja aika kummallinen tekstari sitten kuitenkin Pilviltä, suorana treffeiltä. Herra varjelkoon minua Pilvin seuraavilta treffeitä. Mä olen kaikkien tapahtumien ja kuunkin valossa sitä mieltä että asiat joita meille sattuu, on niin sattumanvaraisia että hirvittää. Ja kaiken sattumanvaraisen valossa on ihan vitun epätodennäköistä että mulla on jokin linkki suomen jokaiseen vapaaseen poikamieheen. Varokaa naiset. Treffeillänne. Nostamatta nimeäni hatusta.

Mä seurailin eilen hirveän kiinnostuneena baarihommelia. Poikien partamuoti on muuttunut aika oksettavaksi. Ne joilla ei ollut ylikasvanut pukinparta, olivat turvautuneet sellaiseen lähinnä Tonttu Toljanteri-partaan, jonka vaikutus minuun on sama kun Tonttu Toljanterilla. En panis. Miltä sellainen näyttää aamuyöllä nakkikioskijonon jälkeen? Saastaiselta oletan. Yäk. Vittu joka päivä on helpompaa olla sinkku. Mä en ikänä päästäis Tonttu Toljanteria edes eteiseen. Ikinä en nuolis miestä jolla roikkuu kebabia parrasta.


Mua lähestyi kaksi miestä. Toinen örisi keikan aikana jotain korvani lähettyvillä. Se oli kalju, kännissä kun sonni ja sillä oli pukinparta. Mä en edes tajunnut sen puhuvan mulle, ennen kun se ördäili että "no vittu, olkoon sit". Annoin sen mennä. Toinen lähestyi vasta pihalla kun naisten kanssa arvottiin että mennäänkö baari-, taksi- vai nakkikioskijonoon? Sillä lähestyjällä oli housut nilkoissa, mutta se himoitsi mun röökiä. Sanoin että saa se sitä jos osaa kääriä. Ei se osannut.

Mä kipitin kotiin lukemaan Anna Ahmatovaa ja Sylvia Plathia ja juttelemaan Pilvin kanssa. Sitten mä ihailin uusia keittiöpyyhkeitä jotka ihan ite ompelin valkoisesta vohvelikankaasta.

Mä rakastan olla keski-ikäinen nainen joka on selvinpäin, laihtuu, nukkuu liikaa ja opettelee käyttämään ompelukonetta.

Ai niin, se teistä joka googlettaa "sari hakala pillu" niin älä unta nää.

6 kommenttia:

 1. Anonyymi20/3/11

  Mä sain juuri virallisen tiedotteen jossa luki että tätä luetaan eräässä perheessä lapsille iltasatuna. Lapset huusivat "Uudestaan". Tosi söpöä.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi20/3/11

  En oo ihan varma onko ne lapset yli 25 v.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi20/3/11

  "Uudestaan, uudestaan"

  T: Anonyymi teletappi

  VastaaPoista
 4. Anonyymi20/3/11

  Huomenna kerron sitten niitä Teletappijuttuja, malttakaa lapsukaiset.

  VastaaPoista
 5. Mä oon niin kades tuasta sari hakala pillu -hausta! Miksei kaikki tuu Tubbsiin tubbs ratata pillu. Täytyykin kokeella.

  VastaaPoista
 6. Joo, mäkin olis kade jos en olis sari hakala. Tänään on toiveikkaasti haettu yhdstelmällä "sarin ilmainen pillu". En usko että löytyy taaskaan mitään mainittavaa kuvamateriaalia.

  Tubbsin tappajapillu ois kyllä hieno. Sä voisit tehdä semmosen laadukkaan kuvan, semmosen kun aina teet ja räjäyttää googlepervojen tajunnan.

  VastaaPoista