23.3.2011


Uni ei tuu. Tai tulis mutta kun täällä on talo täynnä jotain saatanan haamuja. Niillä oli ilmeisesti joku kokoontuminen viime yönä mun olkkarissa. Yritin nukkua sohvalla, kun makkarissa nukkui karhu joka kuorsasi ja narskutteli hampaitaan.

Haamuissa on se paha puoli että ne yleensä melskaa yöllä. Näistä täällä pyörineistä yksi lähetti koko yön tekstareita ja sillä oli näppäinäänet puhelimessa päällä. Pipipipitnäpspippippiipipitipii kuului mun päässä aamuun asti.

Kun mä edustan tämmöstä alistuvaa naistyyppiä, mä sitten aloin joogaamaan sohvalla ja annoin haamujen tanssata ympärillä. Ne ei olleet juttutuulella vaikka kysyin että keitäs vitun kummituksia te olette ja eikö toi yks vois panna noi näppäinäänet pois päältä? Ja kuka helvetti edes antaa haamulle kännykän käteen? Ja kenelle se niitä viestejä oikein lähettää? Mä makasin selälläni ja mietin että pystyisinköhän mä pureskelemaan varpaankynteni makaamalla selälläni ja nostamalla jalkaa, selkä ja pää patjassa? Kyllä mä pystyin, mutta en mä sitten pureskellut mitään. Työnsin vaan isovarpaan suuhuni. Se maistui likaiselta ja karhealta. Seuraavaksi mä tein sellaisen ilmavan lootusasennon, makuullani taas. Mua alkoi kovasti hymyilyttämään ja nostin sitten hiljalleen kroppaa hartioitten varaan. Ajattelin että heti aamulla vedän oikean sarjan, mutta sitten huomasinkin että on aamu ja piti mennä poimimaan karhulle vaapukoita.

Olen laihtunut 10.5 kiloa viime kesän painoennätyksestäni. Mahtavaa. Tänään laihdutin kebabilla. Tein sen ihan ite. Se taikinan vatkaaminen oli ihan pätevää voimaharjoittelua. Jälkiruokana oli ihan tavallista mustikkapiirakkaa. Sen syöminen oli aikamoista hengenvoimaharjoittelua. Onnistuin vallan huonosti, mutta olipa hyvää.

Ja sinä anonyymi googleuskovainen joka haet "sari hakala bdsm" niin laita ihmeessä viestiä tulemaan. Kyllä me jotain keksitään.

1 kommentti:

  1. Anonyymi23/3/11

    Mun uus hakuanasuosikki on "amfetamiini alaston siivous". Kevättä "rinnassa" on sillä joka hakee "pirteää pillua". Sekin on kiva että molemmat haut johtavat suoraan meidän jäljille.

    VastaaPoista