18.4.2011Mä hälytin tänään hieromasauvan, eiku kainalosauvan, kahvilaan kesken kaiken kaduilla haahuilun. Mä olin viime viikolla yhdessä sanoistakeskustelemistilaisuudessa, jossa keskustelin jonkun miehen kanssa sanasta portto, että miten kiva se sana onkaan, kuin viini.

Kainalosauvakin oli siellä ja sitten mä kadotinkin heti punaisen langan sen porttohommelin suhteen, kun jouduin valehtelemaan kainalosauvalle, että mulla on kaikkee tekemistä, etten vaan millään ehdi nähdä sauvaa. Oikeesti mä en haluu nähdä sauvaa, koska se häiritsee mun libidoa ja seksuaalista suuntautumista. Mä ikään kuin suuntaudun kohti esineitä. Mua pelottaa että mulla on kohta joku kokakolapullo perseessä tai mä panen vaikka pannumyssyä silleen miehekkäästi, strap-on. Kai tää on vaan kevät.

No, me juotiin hirveesti kahvia ja puhuttiin jostain persuista ja kiinnostavasta vaalienjälkeisestä päivästä. Mä annoin kainalosauvan lukee mun päiväkirjaa. Mä en oo ihan varma vieläkään siitä että osaako se oikeesti lukee vai esittääkö se vaan? Niin vaivalloiselta se näytti. Mä jouduin sensuroimaan muutamia sivuja kuitenkin, (n.256), koska niillä sivuilla käsittellään vaan jotain unia joita oon kainalosauvasta nähnyt ja ne ei oo ihan sellaista kahvilakamaa.

Puhuttiin sitten virpomisesta ja mä pyysin että se tulis mun luo virpomaan. Antasin munaa. Pyytäisin eteiseen. Voi tulla millon vaan sanoin. Nyt vaan sit odotan.

Se vähän jo tulikin. Silleen sievästi. Tuksumaisen pehmeästi mun postilaatikkoon. Mä olen nyt sellaisessa tilassa että menen suojelemaan valaita ja panemaan pannumyssyä kuumaksi.

Tyttö: hohhoijaa
Biisi: Kelpo Pojat – Katinkultaa

3 kommenttia:

 1. No nyt muakin alkoi panettaa, mutta se johtuu vaan keväästä ja menee varmasti jouluun mennessä ohi. Tulispa joku mun postiluukkuun.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi18/4/11

  Jee, joulua odottelemaan vaan. Silloin tulee joulupukki. Ajattelin hoitaa hommani tänä vuonna niin että ihan varmasti tulee.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi18/4/11

  Mikä vitun kainalosauva?
  Se on siis se skeittilauta. Tai valas. Ehkä se on jo valas.

  VastaaPoista