22.5.2011


Ihanaa kun melkein kaikkeen on lääke ja lääkkeillä aina niitä ei haluttuja vaikutuksia. Mä olen siitä hyvä potilas aina ollut ettei mulle koskaan tule mitään outoja vaikutuksia. Paitsi kerran yksistä lääkkeistä mun rintamaito nousi. Se oli outoa kun en ollut raskaana tai synnyttänyt tai imettänyt ollenkaan. Kerran kyllä nukahdin yksistä läkkeistä seisaalleni. Yksistä antibiooteista sain sellaisia harhoja että siniset ja punaiset ufot laskeutuivat makkarin seinää pitkin ja mua nauratti se kauheesti. Ja kerran yhdet einukahtamispsykoosiunta-auttavatlääkkeet nukutti mut perjantaista sunnuntaihin. Otin niitä tasan puolikkaan.

Nyt mun koko kroppa tutisee villisti, mut ainakaan ei räkä valu nenästä ja silmät päästä ja hengityskin kulkee niin, etten ehkä joudukaan lopettamaan tupakointia.

Mä kävin perjantaina yhdessä parin tapin kanssa katsomassa Pirates Of The Caribbean osa jotain. Mä en ole koskaan kyennyt katsomaan niistä yhtäkään, enkä nytkään saanut unta kun ääni oli niin äänekäs. Mun silmät ei arvosta näitä kökköjä 3D-viritelmiä paskan vertaa. Elokuvassa ei tietääkseni ollut juonta eikä muutakaan, päätä tai häntää, mutta merenneitoja siinä oli paljon ja niillä oli terävät hampaat. Niistä tykkäsin.

Mä avasin mun profiilin deittipalstalla ja sain eilen avartavaa postia. Mulle selvisi nyt, miksi mulle ei tule mitään ehdotuksia. Mä en ole tarpeeksi LAADUKAS nainen. Suomalaiselle Miehelle! Mä kiitin sitä tyyppiä joka avasi mun silmät kerralla ihan ammolleen. Näin se meni:

"Morjens !
Sinun kannattaa etsiä ulkomailta miestä, kun me Suomalaiset miehet ollaan niin vaativia naisten suhteen. Minäkin etsin ulkomailta naista ja hyvin kiitettävästi ovat täällä Venäläiset naiset ottaneet minuun yhteyttä.
Minä olin kolme kuukautta AmateurMatch deitti jäsen, mutta jenkki naiset olivat hurjan kaukana ja ne vasta vaativaisia ovat, rahaa pyysivät joka jenkki nainen lähettämään.
T:xxxx"

Ja mä kiitin:

"Moro!
Sydämellinen kiitos vinkistä. Olenkin jo vuosien ajan arvellut etten täytä niitä laatuvaatimuksia joita mies naiselle asettaa. Kiitos että kerroit napakasti ja suoraan. Toistaiseksi en ole kiinnostunut niistä jenkkinaisista, en niin paljoa venäläisistäkään, mutta pistän vinkin korvan taakse. Jos vielä satun äkillisesti rikastumaan, saatan hyvinkin tarttua jonkun syvän etelän kaunottaren koukkuun."

Scandinavian Music Group – Omenankukan terälehtiä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti