9.5.2011


Pilvi tuli perjantaina taivaasta tänne meille. Meillä oli varmaan sellainen blogimiitti koska varsinaisia festareita ei nyt pidetty. Me (ehkä) laihdutettiin ryhmässä. Mä en usko että ulkopuolinen ois arvannut mitenkään meidän laihduttavan.

Mä en varsinaisesti päässyt kiloistani, koska me syötiin aika paljon kakkua. Ensin paikallisessa kiinalaisessa jossa me lounastettiin. Sen buffetin hinta oli aika suolanen, mutta mä ymmärsin sen heti kun näin poikani annoksen. Parisiinperunoita ja nakkeja! Ihan siinä käristettyjen nuudeleitten kyljessä. Cross kitcheniä parhaimmillaan. Mä pakotin lapsen ottamaan lisää täytekakkua. Meinasin pakottaa sen juomaan myös kahvia, mut annoin ne kahvit sitten Pilville.

Sitten poika teki kakkua kotona ja sen valmistusta mä valvoin. Lopulta Pilvikin tuli tekemään sitä koska se on aika työläs ohje. Mulla varsinkin usein menee hermo siinä kohdassa kun kaikki aineet on saatu vuokaan ja sitten se jo aika kuuma vuoka täytyy ottaa uunista ja käyttää taikina vielä kerran lattialla ja siirtää toiseen vuokaan. Kakusta tuli aika hyvää. Siinä oli vähän vähemmän suklaata kun normaalisti koska tarkoitus on kuitenkin laihtua. Mä olen vähän laskeskellut että joskus tossa vuonna 2017 mä olen bikinikunnossa, varmaan jo joulun maissa.

Me katsottiin myös telkkaria ja mä jouduin jotenkin sen lumoihin. Pilvi ja poika opastivat mua että siellä on vaikka mitä kanavia joista mä en ole ikinä kuulutkaan. Mun tänne kirjoitteluni saattaa vähän vaimeta nyt kun Liv- ja Ava-kanavat lähettää todella mielenkiintoista ohjelmaa. Jos mä oikein muistan niin näin vilauksen Kymppitonnista joka oli (ehkä) uusinta jostain 1900-luvulta.

Me katsottiin myös nähtävyyksiä. Lähinnä mun keittiön ikkunasta Puijon tornia ja poliisitaloa, koska ne näkyy tästä ihan hyvin. Me ei sinne tornille kuitenkaan lähdetty, koska me ei tykätä kovin korkeista paikoista ja se torni on rakennettu torniksi. Ihan turha mennä.

Mä tajusin vasta kun Pilvi oli lähtenyt että mä unohdin viedä sen mun kahvilaan. Mä kyllä testasin mun omia kahveja Pilviin ja se jäi koukkuun. Tykkään siis Pilvistä aina vaan enemmän. Opetin sen keittämään mutteripannukahvia oikein. Niin oikein kuin nainen joka kaataa maidot pöydälle ja kakkutaikinat lattialle vaan voi.

Mun vaaka sanoi että muutamassa päivässä olen lihonut 2 kiloa. On ihan vitun epiä että kakkudieetti ei mun kohdalla toimi. Pilvin mielestä vika on mun vaa'assa. Se pirulainen näyttää kaksi kiloa liikaa. Mun täytyy kalibroida se valehtelemaan näyttämään sopivia oikeita lukuja heti tänään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti