12.6.2011Meillä haisee pahalta koska lapsi on aloittanut uuden harrastuksen. Se keräilee kalanpäitä. Tuotiin niitä saaresta tuliaisiksi.

Toinen, tosin ikävä tulianen, oli kuumehorkka. Helle ja kuume on aika jännä yhdistelmä. Mulla on sellainen mielikuva hellekuumeesta, että mun varpaat poksahteli ja tirisi kun tutisin kahden peiton alla, klo 04 aamuyöstä. Lapsi sai aamupalaksi 04.30 tikkarin ja oli ihan tyytyväinen. Se käski mun vaan levätä ja lueskella ja juoda paljon. Se tikkari oli vihreä ja sydämenmuotoinen. Kuulostaa kai vähän houreelta, mutta se on niin totta että naurattaa.

Tänään mä rikoin mun kuumemittarin. Siinä kävi jotenkin niin, että se oli mulla kainalossa ja samalla mä havainnoin, että Paavo jahtaa pulleaa amparia. Ajattelin kerrankin selvitä yhdestä ampiaisesta yksin. Mä en pelkää mitään niin paljon kun ampiaisia. Jos joku haluaa saada mut totaalisen sekaisin, sen tarvitsee tuoda esimerkiksi 1-2 ampiaista, esimerkiksi mun kahvinkeittopisteen läheisyyteen. On todennäköistä että kauhunsekaiset tappoyritykseni johtavat täystuhoon keittiössä ja mun kuolemaan. Eläimiä siinä hommassa tuskin vahingoitetaan. Luonto säilyy. No, mä yritin kuumemittari kainalossa jahdata ampparia, hätistellä Paavoa ja säilyttää mieleni hallinnan. Olin tosi zen kun viskoin ampiaista ilmaisjakelulehdillä. Kävin välillä keittiössä tasaamassa hengitystäni. Lopulta mä sain sen ikkunaan surraamaan ja pamautin sen hengiltä sokkoiskulla. Ei se osunut, mutta kuumemittari meni rikki mun kainalossa. Ja tähän mä sanon että ja niin edelleen. 

Kävelin sitten satamaan juomaan ginger alea ja katselemaan miehiä T:n kanssa. En nähnyt yhtään. Näin paljon tissejä ja hirveän lyhyitä hameita ja rintsikoita ja korkokenkiä ja Heikin joka oli niin kännissä että. Mä olen silleen naiseusrajoitteinen, että tunsin oloni kotoisaksi ilman rintaliivejä, rikkinäisissä kalsareissa ja haarat auki, jotta tuuli pääsi tussulle. Mä silti kiitän kaikkia miehiä jotka pitää kesällä paidan päällä julkisilla paikoilla. Ne jotka ei pidä, pitäisi tappaa samalla raivolla ja antaumuksella kun satunnaiset ampiaiset.

Nyt on muuten Helluntai. Pitäis olla joku heila. Oon unohtanut. Taitaa olla vähän leväperäistä tää mun deittailu. Hakemukset sähköpostiin, kuten aina. Mä luotan teihin, vaikkei mulle ole tullut kohta neljään viikkoon sähköpostia. Kun keksin sen suodattimen. Sen että treffipyynnöt voi lähettää sähköpostiin.

5 kommenttia:

 1. Anonyymi12/6/11

  ei ampiaiset oo pulleita höntti.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi13/6/11

  Mä voin lähtee sun kaa treffeille jos tuut Turkuun.

  Tee pilvi

  VastaaPoista
 3. Anonyymi13/6/11

  Mä en taida oikeestioikeesti haluta treffeille. Multa on viikon sisällä kahdesti kysytty mun rakkauselämästä. Mun rakkauselämä voi mitä parhaiten silloin kun sitä ei ole. Ja mä rakastan niin noita kesäöitä ja muita maailman juttuja että joku juippi vaan pilais mun fiilistelyt. Mut Pilvin kanssa mä haluun kyllä treffeille. Mä yritän löytää mun lompakostani sellaisen kohdan jolloin turkuilu onnistuu. Mieluiten kohta. Mulla on myös toi lapsen päivähoito harteillani Ja yöhoito. Ja lounaan syöttäminen. Nyt se syö ässämiksejä.

  Anonyymi Sari

  VastaaPoista
 4. Mulla on paljon kolmen päivän pituisia viikonloppuja jolloin voin viedä sut treffeille. Vaikka meidän roskiksille, siellä on ihanat näköalat. Mulle on tapahtunut vaikka mitä hauskaa muuton jälkeen, sieniä olen viljellyt ja nappeja ommellut ja kaikkea. Kuvamateriaalia löytyy. Yritän bloggailla piakkoin.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi13/6/11

  Hirveet vaivaisenluut.

  VastaaPoista