19.6.2011


Minulla on takanani muutaman viikon kestänyt kriittinen kuluttaja-sessio ystävämme Nestlén kanssa. Tai Valiojäätelön. Pingviinin.

Mua huvittaa Pingviinin iskulause "Tuutin täydeltä jäätelöä". Koska sen kerran kun mä sorrun megatuuttiin niin saan käsiini tällaisen vajaan tapauksen. Ja sitten mä valitan.

Joku ehkä muistaa Kesko-sessioni jonka kuluessa avasin taltalla salsapurkkia. Sain hyvitykseksi 10 egen lärpäkkeen jolla ostaa lisää Pirkka-tuotteita. Ostinkin, luultavasti kahvia, mutten Pirkkaa.

Nestlé kuitenkin on ahdistanut mut nurkkaan. Mä näen punaista kuluttajan painajaista. Ihan vittuillakseen ne lähetti mulle lisää Pingviinejä. Sinisen huivin ja sellaisen jättipillerin joka muuttuu vedessä pyyhkeeksi. Mä en tiedä itkisinkö vai nauraisinko mä tällaiselle kammottavalle krääsälle joka on nyt käsissäni ja vituttaa mua enemmän kuin mikään jämätuutti, joita niitten tehtaat suoltaa yötä päivää. Mähän olen puoli vuotta yrittänyt päästä turhasta paskasta eroon. Nyt mun täytyy lähettää tämä paskakrääsä takaisin Nestlélle ja pyytää niitä lopettamaan kaikki Pingviiniaiheinen häiriköinti. Ja seuraavaksi sitten lähestymiskielto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti