27.7.2011


Lapsi sanoi että ensin kannattaisi opetella kirjoittamaan.


Mä olen lueskellut Breivikin manifestia muutamana päivänä päiväkahvin aikaan. Olen päätynyt siihen ettei se ehkä sittenkään oo mun unelmadeitti, vaikka tykkääkin lukemisesta, kirjoittamisesta ja hyvästä viinistä (Château Kirwan 1979) ja kävelemisestä ja lääkkeiden väärinkäytöstä (ainakin aspiriinin). Mä taidan olla myös sen tappolistalla ja näyttäisi että listalle pääsee ihan vaan olemalla ihminen.  Muita selkeitä avujani ovat naiseus, taiteilijuus ja kaikki muu.

Mä uskon ettei Breivik ole yksin. Ainakaan enää. 1-2 hengen soluja voi olla missä tahansa.  Toivon että he ovat peitelleet jälkensä huonosti, lipsautelleet, innostuneet ja vuotaneet suunnitelmiaan vaaditun useamman kuukauden hiljaiselosta huolimatta ja jäävät kiinni kuin kärpäset paperiin. En silti usko että niin käy. Järjettömiä tekoja tekevät ne "maan  hiljaiset", naapurissa kivääriään rassaavat pojat jotka ovat ihan mukavia, hauskoja ja nokkeliakin. Naureskelevat partaansa ja ampuvat päin, heti kun silmä välttää. Mun naapurissa asuu vaan mummoja. Ja niitä deekuja liikkuu tuolla alemmissa kerroksissa. Ne on silleen vaarattomia ja lepposia tyyppejä, muistihäiriöisiä ja niin kännissä etteivät löydä aina edes itseään, saati sitten pyssyä. 


Mä löysin kutenkin lähipiirin lähipiirin lähipiiristä muutaman potentiaalisen nationalistin ja menen nyt antamaan ne ilmi poliisille. Jotainhan tässä on tehtävä kun ei telkustakaan tule mitään. Sitä paitsi, mun on jo vaikeuksia saada kunnon orkkuja kun maailma on niin paha. Saatana. 

5 kommenttia:

 1. Anonyymi27/7/11

  Nihilisti saattaisi väittää maailman olevan arvoneutraali.

  VastaaPoista
 2. Anonyymi27/7/11

  En tykkää nihilisteistä, mutta Sarista tykkään <3
  Enkä yhtään tykkää, että Sarin on vaikea saada kunnon orkkuja, mutta tykkään paljon pojasta, joka huomaa kirjoitusvirheet.

  VastaaPoista
 3. Anonyymi28/7/11

  Mäkin tykkään teistä ja rakastankii, en edes ilmiantanut teitä.

  Sari tuulisesta paikasta anonyymisti kai

  VastaaPoista
 4. Anonyymi14/8/11

  Hanki uus mies!

  VastaaPoista
 5. Mihin sitä miestä tässä tarvitaan? Vanhoistakin on vielä iso osa korkkaamatta. Tarkemmin laskettuna kaikki. No, mä otan jonkun vaikka keskiviikkona.

  VastaaPoista