12.10.2011


Ne jotka etsivät Minttu Mustakallion takkia ja takapuolta täältä, niin voi olla ettette löydä. Se takki ei minusta ole mitenkään erikoinen, hanki joku muu. Ja tänne mahtuu muutenkin vain yksi minttu mustakallio kerrallaan ja se on Pilvi ja minä. Mun elämäni kiepustelee jo ihan jossain muissa sfääreissä taas. Klikkaa mua ei pysty samaan.

Sanoinko mä tässä joku päivä jotain oikeasta sinkkuelämästä? Saatoin sanoa, mutta pyydän nyt teitäkin päivittämään listan sanomisistani, sillä se on pahasti vanhentunut. Voitte yliviivata kaiken. Paitsi sinkkuuden. Ja semmoinen vinkki niitten deittipalstojen suhteen, että älkää menkö sinne. Menkää ulos tai olkaa kotona, kyllä se ovikello ja puhelin ja netti soi jos teillä vaan on kyllin kauniit sääret, ettekä ole turhan nirppanokkaisia ja yleviä. Ja varsinkin jos olette tällaisia napakymppejä kun mä.

Sitten vaan hankitte ison kalenterin jossa on tilaa muistiinpanoille ja erivärisiä tussikyniä. Kalenterin viereen kirjoitatte tikkukirjaimin miesten  nimiä ja jaatte vapaan aikanne erivärisiin vyöhykkeisiin.Tiedätte sitten kenen kanssa milloinkin olette tekemisissä ja miten. Voitte suunnitella hauskoja retkiä, jonkin vimpaimen viritystä tai joku voi vaan käydä vaikka tiskaamassa ja imuroimassa. Ja jos mitään moraalin rippeitä on jäljellä niin ette aseta ketään etusijalle, vaan annatte kaikille yhtäläiset mahdollisuudet luoda kanssanne harmoninen ja lämmin ihmisparisuhde ja onnistua miehenä.

Ja se kalenteri ja muut muistiinpanot kannattaa pitää jonkun siivouskaapin sisäovessa kiinni. Ettei miehille tule paha mieli kun ne näkevät kalenterista että vittu Kalevi* on päässyt eilen kylpylään Sarin kaa! Mä en ala! Ja Timo** on saanut tiskata joka päivä! Miks mä en saa? Samalla kannattaa varautua kaikenlaisiin positiivisiin yllätyksiin. Miehet on joskus niin kilpailuhenkisiä.

Mä en nyt kertonut oikeesti mitään. Mä en kykene muotoilemaan. Mulla on keuhkoputkentulehdus ja ihmetys.

*Ei viittaa todellisuudessa kehenkään
**Viittaa arvostamaani mieheen, jolla ei kuitenkaan ole mitään tekemistä kalenterin tai kalenterintäytteen kanssa, ei osaa ei arpaa, mutta josta käytännössä saattaisi olla jatkossa hyötyä mahdollista excel-taulukkoa laatiessa ja joka piirtää ihan mahdottoman kauniita kuvia ihmisistä ja puistakin ja on sen lisäksi älykäs, hauska ja taulukkohenkinen.

Beat:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti