22.11.2011Mä nöyrryin ja menin osuuskaupan kemppariin sanomaan että mä tarvitsen nyt ripsivärin. Sellaisen joka ei kestä kolmea päivää silmäpusseissa, ei rapise, ei revi ripsiä mennessään ja muuta sellaista. Sen pitäisi myös irrota ripsistä tarvittaessa, jollain muulla kun perinteisellä tärpätillä, josta jää ikävä tunne silmänympärysiholle. Mä katsoin sitä kempparin myyjää silmiin. Ne oli erittäin kauniisti ehostetut, vähän aikakauslehtityyliin. Myyjän iho oli virheetön, sen ikäkin oli virheetön, varmaan 24 v ja se katsoi mua takaisin silmiin ja sanoi että kyllä, tämä on hyvä. On. Minä soitin Pilville ja Pilvi kannusti tyynesti. Loppuviikosta mä kyllä syön kaurapuuroa tai ripsiväriä. Missä helvetissä ne ilmaisnäytteet kauneusblogistille viipyy? Mulle ei edes siellä kempparissa anneta mitään maistiaisia kosmetiikasta, koska ne katsoo että mä olen menetetty tapaus. Myös mun asenne saattaa olla niin pelottava, että ne vaan toivoo etten mä enää ikinä tule sinne mesoamaan.

Nyt mä olen jo kolmatta päivää käyttäjä.

Mä sain eilen kahvin vuoteeseen. Tai olisin mahdollisesti saanut jos Korpimies olisi tullut luvattuun aikaan. Ei siinä mitään, mutta se tuli lähinnä kiistelemään asioista joista tietää vain kolmasosan, ei tuonut tullessaan kermaa ja puhui lähinnä erektiolääkkeistä, joten mä saatoin ihan hyvin kihartaa siinä samalla tukkaani ja asentaa ripsiväriä. Se puhuu myös naisista, sellaisena homogeenisena piirakkana, jonka metkut se tietää. Mä vannon lottovoiton verran, että siltä on jäänyt paljon huomaamatta.

Iltapäivällä mä esittelin mun ripsiväriä kainalosauvalle, joka ei huomannut mitään eroa mihinkään. Sitten mä esittelin mun kiharoita, että kato nyt mitä mullon päässä! Se arveli että ne on valmistettu piipparilla. Me puhuttiin marxismista, intiasta, nuorista naisista, lapsista, läsnäolosta, sairaudesta, Parsifalista, ihmisistä ja elämisen raskaudesta keskiajalla, elämän kuormittavuudesta nyt ja siitä mennäänkö Anttilaan vai Sokokselle tekemään päivittäistavaraostoksemme.

Mä kerroin että mä jouduin viime viikolla syövän kanssa tekemisiin. Mulla oli ihanuus päivä ja tapasin ihania ihmisiä ja sitten tulikin taas syöpä. Mä niin vihaan sitä saatanan syöpää. Mä kerroin että mulle tuli koko yön kestävä ahdistus ja mä päättelin siitä ettei itseään kannata säästellä. Kanssaihmisille voi sanoa että olet ihana ja tärkeä, ettei se ole keneltäkään pois. Sitten mä aloin vähän melkein itkemään  ja sanoin kainalosuvalle että säkin olet ihana. Ja mun uusi ripsari kesti tämän kaiken. Vaikka myöhemmin  mun silmiin satoi vähän lunta.


6 kommenttia:

 1. Mulla on kaksi kysymystä. Miksi tuossa Doll eyes -mainoksessa on noin tökerön hirvittävä musiikki ja missä meidän kosmetiikkanäytteet viipyy?

  VastaaPoista
 2. Susta tykkään ja ripsiväristä. (Siltä varalta että kuolen tänään jossakin onnettomuudessa.)

  VastaaPoista
 3. Mä rakastan sua, koska olet ihana ja oon kirjoittanut sun nimen että "Pilivi". Jos nyt tulee ratikka mun yli kohta niin tiedä että se oli vahinko.

  Mä olen tänään analysoinut tulevaa Klikkaa mua -jaksoa Paasilinnan kanssa. Musta tuntuu että se on sairasta.

  Ripsivärimusiikki on suunnattu varmaan nuorille naisille joiden synnytysikä on vasta tuloillaan.

  Menen käristämään kanaa.

  VastaaPoista
 4. Mua vähän hävettää toi ....young girl's dream: True Doll Lashes! Tulee ihan pedofiilinainen olo. Toisaalta mun ripsari kesti tänään vesivahingon.

  Ja sekin vielä, että jos nyt ei ala tuotenäytteitä ja muita virrata tänne Lancomen kempparista, niin voi voi. Saatan kertoa lisää niitten silmämeikinpoistotähnästä. Se kana.

  VastaaPoista
 5. Mä en tiedä miten sä voisit jäädä Kuopiossa ratikan alle, mutta toisaalta kaikki on kai aina mahdollista. Meille.

  VastaaPoista
 6. Turussa on se yksi jätskikiskaratikka kauppatorilla, joten sen alle voisi ryömiä, mutta ei siinä kyllä varmaan kuolemaan pääse, jos ei huku sen ratikan alla olevaan vesilammikkoon tai jäädy vaikka talvella kuoliaaksi.

  VastaaPoista