11.11.2011Mun ja Paasilinnan lounas vähän venähti. Mä jouduin aamukahvipalaverinkin perumaan. Mutta me saatiin noutopöytäkiinalaista pyttipannua, jossa siis on pottua, pilkottuja nakkeja, pekonia ja kebablastuja. Se oli tosi hyvää. Mä meinasin ensin että se on niin hyvää etten mä kehtaa edes maistaa, mutta maistoin sitten kumminkin. Mä olen kuitenkin haaveillut siitä pari viikkoa. Sitä saa Kauppakadun kiinalaisesta. Suosittelen.

Me jatkettiin lounasta mun töissä ja baareissa ja Paasilinnan töissä ja kaduilla ja lopulta me päädyttiin meille lukemaan ääneen pornolehtiä, polttamaan kynttilöitä ja kertomaan pahimpia painajaisiamme. Meidän painajaiset osoittautui niin painajaismaisiksi, että meitä alkoi pelottaa. Koska me ollaan aikuisia niin me maattiin paniikissa sohvalla ja pidettiin jouluvalot ja peitot päällä ja yritettiin ajatella jotain muuta kun sukkahousukuristajaa.

Paasilinna myös nauroi mun edellisyön unelle. Sille jossa mä en ehtinyt ovelle jonka takana mun unelmien prinssi pimputteli. Paasilinna tiesi kertoa että olisi ollut aika paska hommeli jos olisin hirveitten henkisten ja fyysisten ponnisteluitteni jälkeen saanut oven auki, vain todetakseni siellä seisovan klikkaa mua-deittini joka napauttaisi mua kirveellä päähän.

Jostain syystä mä en aamulla muistanut uniani. Paasilinna näytti hetken ihan poikaenkeliltä. Elävältä tosin. Ja mulla oli hirvee krapula. Kaakaosta.

2 kommenttia:

  1. Anonyymi12/11/11

    monenko denierin sukkixia teil on tapana käyttää?ihan siltä varalta siis vaan et jos täällä sattus liikkumaan muitakin kuristuxenharrastajia.

    VastaaPoista
  2. Ei me ketään kuristettu. Sukkahousumurhaaja lapsuudesta. Oletan että 15 - 20 oli yleinen neulostiheys siellä seitkytä-kaheksakytäluvulla. Mä itse käytän paljon semmosta marketin 40 den noihin kuristushommeleihin, mutta jos joku pitää saada hengiltä niin suosittelen sellaista vähemmän joustavaa. Kait, koska tässä tapauksessa en uskalla mainostaa kyvykkyyttäni murhaajana.

    VastaaPoista