10.11.2011

Susanna Pälviän teoksessa, G12, Kuopio.


Pala Aten mutakakkua, keittiö, Kuopio.

Yksityiskohta Susanna Pälviän installaatiosta, G12, Kuopio.
Mä olen harjoittanut pehmopornahtavaa elämää ja tehnyt muita sormiharjoituksia, liikutellut multaa ja virkannut vimmatusti vittua. En ole ehtinyt näpyttelemään muovia, en ollenkaan linkittämään Jamppa Tuomista facebookiin. Mä en voi väittää etteikö Korpimies olisi pannut parastaan häiriköidäkseni mun elämää, mutta mä pysyn kovana, toisin kuin Korpimies. No pysyy sekin kovana. Pakko sanoa että pysyy, muuten se on vartissa oven takana toimittamassa todistuskappaletta mun käsiini ja mä en just nyt vaan ehdi. Mulla on kahvi pahasti kesken.

Mä ostin semmosen naisenhoiteluvehkeen jolla saa tukan kiharalle. Mä olen siitä aika ekstaasissa. Sillä voi ehkä saada aikaan sellaiset kiharat kun sillä kauppiaan tyttärellä Pieni talo preerialla -sarjassa on, mutta se on mun kohdallani noin kolkytä vuotta myöhässä, joten mä teen sillä muita tuhoja.

Universumi lähetti mulle täysikuuta edeltävän unen, jossa mun ulko-ovi oli muuttunut nelioviseksi ja niitten kaikkien ovien välissä oli vielä ripustettuna paksuja ääntävaimentavia mattoja. Ovikello soi ja mä tiesin että prinssi on siellä. Mä yritin vääntäytyä niitten ovien ja mattojen läpi sen oven luo jonka takana prinssi pimputteli. Mua heikotti ja oksetti, ovikello soi soi soi ja mä tiesin etten ikinä ehdi sille ovelle asti, ettei se jaksa odottaa mua ja kipaisee ihan kohta raput alas ja mun viimeinen mahdollisuuteni antautua sille on sillä selvä, ohi ja finaalissa. Mä yritin kuiskata sille että mä olen niin sulkeutunut etten saa tätä ekaa ovea auki.

Heräsin. Onneksi, sillä Paasilinna tulee tänään kaupunkiin ja me mennään kiinalaiselle lounaalle. Nakkeja, pyttipannua, pariisinperunoita ja sen sellaista. Jippijaijee.


1 kommentti:

  1. Onnea vaan kähertimelle. Mulla on nimittäin ollut samat ajatukset eilen ja tänään, kun huomenna pitäisi näyttää nätiltä kuvauskeikalla. Kyselin sitten vinkkiä näihin naisjuttuihin meidän työharjoittelijalta, joka kehotti ostamaan suoristusraudan. Ja sit ostin samaan pakettiin föönin, jossa on joku diffuusori. Kaikkeen sitä joutuukin.

    VastaaPoista