22.12.2011
Kuusi kylvyssä


Kuusi olkkarissa

Mä olen suorittanut elämässäni muutaman korjausliikkeen. Sellaisen joka tekee mielihyvästäni mutkattomampaa ja vähemmän raskasta. Mä en tiedä miten mä olenkin päässyt luikahtamaan tilanteeseen jossa mä joudun hätistelemään jonoa oveltani ja oikeasti vetelemään viikatteella rajoja lemmenkipeille urpoille.

Mussa on jokin perusteellinen vamma, joka estää mua löytämästä miestä joka ottaa koko paketin ja rakastaa mua. Mä onnistun vallan mainiosti herättämään kevyesti kestoalkoholimarinoidun keski-ikäsen miehen intohimon. Se näyttäytyy mulle lähinnä öisenä sättiörinänä ja käsittämättöminä puheluina tikunkokoisista asioista, vittuiluna siitä mitä kulloinkin satun tekemään tai jätän tekemättä, itkuna siitä etten tee kuten  hyvä olisi ja vielä jätän pillunkin jakamatta vaikka mulla sitä ihan varmana on. Vielä sekin etten taivu kunniakkaaseen muusa-asentoon ja ota vastaan sitä kaikkea mitä minulle niin avokätisesti tarjoillaan. (Eli lähinnä paskaa.)

Uskokaa mua, mä en pihtaa. Mä olen auki koko maailmalle, mutta se maailma joka yrittää pöksyihini on jotenkin niin säälittävän munaton, että mua itkettää teidän kaikkien miesten puolesta. Olen niin humaani.

Mä kilahdin samoilla lämpimillä myös Paasilinnalle, joka ei ole keski-ikäinen, vaikka haluaisikin. Sen säädöille ja tilanteelle ja mun säädöille ja talitinteille. Paasilinna on rauhan mies ja lukee mua kohtalaisen oikein. Voisi melkein kuvitella että sillä on kuukautiskiertopäiväkirjani jossakin tallessa. Vähän kuten Pilvillä.

Ennen näitä hienovaraisia liikkeitäni mä itkin ja ulvoin puolikkaan yön ja näiden sulokkaitten liikkeitteni jälkeen tajusin, että pms on taas ohi ja mä vuodan kun seula. Mä vihaan pms:ää. Mä saatan jonakin kertana vaan tappaa itseni, vaikka ohimennen vahingossa, varmaan myös täysin huomaamatta ja tajuamatta mikä minuun nyt taas iski.


Tänään mä hain pojan kanssa joulukuusen. Mä olen ihan jumalattoman helpottunut että mun taloudessani on mies joka on nopea tekemään päätöksiä ja suoraviivaisen mutkaton. Silloinkin kun mulla on pms tai kuukautiset. Käveltiin torille, otettiin ekan myyjän toka kuusi ja tuotiin se kotiin. Ja se on paras kuusi ikinä. Meillä on diili pojan kanssa. Mä saan ihailla kuusta koristelemattomana tämän yön ja sitten poika saa ripustella siihen mitä lystää. Mä ripustaisin siihen varmaan käristettyä pekonia.

1 kommentti:

  1. Anonyymi24/12/11

    http://www.youtube.com/watch?v=4Odkupzm8uY

    VastaaPoista