12.12.2011


Pylly Ameriikan öljyvarannot 


Kuusi ja kaulin

Tiramisu synttärilapselle

Mä ylittelin itseni mennen tullen eilispäivänä, kun väänsin mitä maukkaimman tiramisun tarjottavaksi keskenkasvuiselle pojalleni. Tänään mä katsoin kun se huokaillen pisteli sitä naamaansa parin jatkoille eksyneen tapin kanssa. Meinasin oksentaa. Mulla siis alkoi jo aamun piparitalosession jälkeen kaivella vatsaa ja mä tyhjensin itseäni lopun päivää vessan pimennossa (lamppu on vieläkin palanut). Sitten mä nukuin  horteessa ainakin kolme tuntia. Sopivasti viettääkseni tämän lehtitietojen mukaan hyytävän kylmän (-5°) yön sohvalla haaveillen.

Mä sain eilen fanipostia Korpimieheltä. Se viittasi tietenkin Maria!an. Se meni jotenkin näin:
 "Jos sydänverellä virkkaat niitä niin kepoisa ohjelma voi antaa tyhjän olonPaskaohjelmahan se on, en oo ikinä kattonu, mutta olit silti eduksesi. Täyttä paskaa." 
Mä vastasin siihen varmaan jotain korrektin kiittävää. On minusta silti imartelevaa olla täyttä paskaa. Mä tykkään kun joku korpipsyko(logi) analysoi mun puolesta sen mitä mä voin tehdä ja missä ja verhoaa sen vielä huolenpidoksi ja ystävyydeksi. 

Parempaa huolta musta on pitänyt kotisohvaltaan käsin, mutta silti online, Paasilinna, joka on muistuttanut että olen ihan tantta ja että muista juoda ja nyt laitat villasukat jalkaan. Paasilinnasta paljastuu jatkuvasti enenevässä määrin positiivisia puolia. Se on miespuolinen Pilvi (ja Ella) ja mä en oikein uskonut että sellaisia voi olla olemassa. 

Mulla oli eilen pyykkipäivä ja mä jätin Paasilinnan Paidan pesemättä. Se haisee yhä Prisman miestenhajulle. 

1 kommentti:

  1. Anonyymi12/12/11

    Paskaohjelmahan se on, en oo ikinä kattonu.Piparit on kanssa ihan paskaa,en ole ikinä saanu.

    VastaaPoista