8.12.2011


Suomi lapsen silminEi haise


 Jos satuitte eilen iltasella huomaamaan, niin mä ryhdyin hetkellisesti televisiotähdeksi. Mä olin Maria!ssa heilumassa virkkuukoukun kanssa uusimman römpsäni kimpussa. Mun unelmani kävivät toteen kun sain bäkkärillä tarjota pillua Antti Reinille. Mut Anttipa ei käytä. Pääsin silti kiinnittymään siihen hetkeksi, lähikontaktiin ihan. Mä en haistanut sitä ollenkaan, eikä mulle tullut mitään väreitä sen miehisessä syleilyssä. Mut oli se silleen ihan kiva poika.

Parasta oli tietenkin se, että siellä oli kahvia (ja suklaata!) joka paikassa, paitsi mun pukkarissa ei ollut, katsoin vessastakin, mut ei. Kahvipisteitten takia mä voisin harkita työskentelyä televisiossa. Lähinnä ehkä kahvinjuojana.

Toiseksi parasta oli se, että mulle ei pantu irtoripsiä eikä hiuslisäkettä. Mä pyysin pari pinniä tukkaan, mutta muuten mun tukka oli sama, joka lähti aamulla Kuopiosta. Mua meikattiin ehkä vähän vähemmän aikaa kun miehiä,  joten mun luontainen hehkunikin pääsi varmasti oikeuksiinsa.

Mähän olen vähän arka sellaiselle että joku tökkis mua pensselillä silmään tai liimailis muhun ylimääräisiä karvoja. Onneksi mä sain arvokkaimman mahdollisen neuvon telkkua varten jo kotosalla. Mulla ei ollut puhtaita vaatteita, mutta mun rakas ystäväni huomautti, että ei sitä hajua telkussa huomaa.

Mä sain paljon kauniita vittuajatuksia ja vinkkejä ja kuulin hienosta asiasta nimeltään huorassauna. Joku oli laskenut että kuinka monta kertaa illan aikana sanottiin vittu ja se oli ollut niin monta kertaa että voisin uskoa sen olevan uusi ennätys.

Mun on ihan pakko päästä huorasaunaan.

2 kommenttia:

  1. Ja hyvä kun muistutit! Mun täytyy kirjoittaa mun työkaverille huorasatu. Perustuen siis tositapahtumiin. Oivoi.

    Mun kaveri linkitti vaginanvirkkaajien sivustoa facebookissa. Olin sillä tavalla että senkin hävytön. Sinne pitäis myäs saara se minun pillupipo.

    VastaaPoista
  2. Hyvä kaveri. Hyvä että olit silleesti että hävytön. Kun vähän oot. Vaikka siis kuitenkin ihan vittumainen. Silleen hävyllisesti. Voi kun mua väsyttää kun koko viikko on pitänyt olla että voi vittu ja tosi nokkela ja et kiitti vitusti. Ihan huorana.

    VastaaPoista