4.1.2012


Huulijuttu


Yöpukeutumisjuttu


Kynsijuttu

Mä itkin toissayönä niin paljon että mun silmät irtos päästä ja sydän kuolettui ihan totaalisesti ja jähmeentyi off-asentoon. Tiedättehän sellaiset naiskipeysasiat, kosketuksen puute, kosketus, miks mä en ikinä oo se tavallinen nainen ja silleesti. Ai niin ja vittu mä oon vanha! Paasilinna oli mun etäolkapäänä ja se tarkoittaa sitä ettei siitä ehkä ole enää mieheksi ollenkaan vaan se muuttui yhdessä yössä lopullisesti naiseksi. Ja tämä on kauniisti sanottu. Jokaisen miehen ehdoton etuoikeus on muuttua naiseksi naiselle.

Mä nyyhkytin aamuun asti, harhailin ja kahvittelin päivän ja sitten mä menin ostoksille. Mä ostin vihdoinkin sen huulipunan jota olen ollut ostamassa viimeiset kolme viikkoa. Mun kempparisuhtautuminen on parantunut sen Doll Eye-ripsarin jälkeen. Mä ikäänkuin naamioin itseni sillä, tottuneeksi ehostajaksi, ja sitten mä vaan kävelen kemppariin hypistelemään asioita. Jos ne myyjät tulee ahdistelemaan, niin mä vetäisen lähimmän naisjutun mikä silmiini osuu ja kysyn että miten tätä käytetään? Miks tämmönen on? Mitä tää tarkoittaa tää smokey eyes tässä kontekstissa? Ei vissiin liity nuotiolla istuskeluun? Mä ostin myös kynsilakkaa, ihan vaan huvikseni ja koska yöitkiessäni mä tulin hoitaneeksi kynteni kuntoon.

Itkunjälkeisessä sekamelskassa mä sorruin myös johonkin mekontapaiseen, jonka löysin henkkamaukasta. Se on täysin mun luontoni vastainen, sillä se on vaalea, siinä on joku floraaliprintti kirsikankukka mikä lie orkidea. Pukeudun siihen joskus yöllä salaa, jotta säilyttäisin kasvoni. Se pehmentää mun olemustani pullataikinan suuntaan, joten mun täytyy kerätä itserakkautta kyetäkseni esiintymään siinä julkisella paikalla.

Mä myös päätin mennä perjantaina baariin. Sieltä saa tietääkseni viinaa ja irtosuhteita. Tulkaa tekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti