26.1.2012Klikkaa mua!

Päiväni on ollut unisen sekava, ei mikään perinteinen painajainen vaan hidastettu, takaisinkelattu ja nopeutettu looppi. Väsyneenä mun fyysinen olemassaoleskelu julkisilla paikoilla pitäisi kieltää, myös unissanolo ja online-olo.

Mä olen taas saanut olla avautumisen kohteena. Tiedättehän ne ihmiset jotka sanovat etteivät puhu tästä asiasta. Minäkin olen niitä, mutta minä teen sen niin päin, että kerron ensin nopeasti asian ja sitten sanon etten kyllä kerro enkä puhu, enkä varsinkaan sano enää mitään.

Mutta siis ne jotka sanoo etteivät puhu. Sanot niille että, no et sitten puhu. Sitten ne kohta, vaikka viikon päästä viimeistään, kysyvät että siis tajusitko että mä en haluais puhua yhestä asiasta koska se ei kuulu sulle? Sinä sanot että joopa, kaikilla on tämänsä ja että kyllä sä tosiaan voit elää sen jatkuvan tästäpuhumattomuuden kanssa. Tätä voi jatkua jonkin aikaa. Jos sinulla on pitkä pinna, niin varmaan ihan loputtomiin. Jos sulla on lyhyt pinna kuten mulla, niin joskus neljän ja viiden viikon paikkeilla huudat aika lujaa sen tyypin päälle, että saatanaperkele ole hiljaa, älä puhu! Sillä välin sä olet jo jotenkin vaistonnut, että se tyyppi haluaa kertoa jotain tästä asiasta josta se ei puhu ja yrität olla niin ettei se saisi aihetta kertoa siitä.

Mitä enemmän et halua kuulla ja sallit ihmiselle yksityisyyttä, sitä varmemmin tulee päivä jolloin sä joudut sen kysymyksen uhriksi että häiritseekö sua tää kun mä en puhu tästä mistä mä en kerro? Sanot että emmä nyt tiedä ja kyllä mä ymmärrän että ihmisillä on yksityisyytensä. Sitten se kysyy että lupaatko olla kysymättä jos mä vähän vaan kerron. Sit se on jo myöhäistä kaikki. Se kertoo kyllä.

Tää on ihan ok. Mutta arvatkaa mistä tulee vähän kummallinen olo? Siitä kun se kysyy lopuksi että HELPOTTIKO TÄÄ SUA?

No piipiti pii, ei varsinaisesti. Sitten sä jäät siihen, purat kananuggetteja pahvista ja asettelet ne uunipellille, ne on aika kylmiä, itket vähän niitten päälle ja ajattelet että tämäkin on tätä minun tämääni. Työnnät ne rivinuggetit uuniin vaikka tiedät ettei niitä saisi syöttää ihmisille. Keität paljon kahvia. Kahvi pelastaa aina. Ihan aina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti