1.2.2012


Kirkko


Päiväpala


Jasmiinitee
Hautautumiseni kotirotaksi ei ole saanut luonnotonta tuhoa aikaan. Noin kahdeksassa tunnissa sain päivitettyä tietoni kaikesta tärkeästä mitä lähiympäristössä tapahtuu. Ilokseni kuulin kourallisesta melko paikallisia ihmissuhteita, jotka menevät niin päin vittua että kuolevat ja luhistuvat painonsa alle. Iloon on aihetta, sillä suuri osa vapautuvista miehistä on juuri minulle sopivaa ikäluokkaa. En siis iloitse kuolevista ihmissuhteista, pois se minusta, iloitsen vain siitä mitä mahdollisuuksia ja positiivisia muutoksia niiden myötä avautuu.

Jotkut mahdollisista suhdekoukeroista liippaavat niin läheltä itseäni, että jouduin piirtämään ison kartan, eräänlaisen mindmapin siitä mitä voisi tapahtua ja mitä ehkä on jo tapahtunut. Kenen värkit ovat yhtyneet, positiivinen ja negatiivinen napa, mies ja nainen? Olenko yhä puhdas paikallisesta suhdekuonasta ja vierailla kuormilla käynneistä, vai onko kenties jonkun tulevan poikakaverini penis sujahtanut jonkun entisen poikakaverini tyttökaverin suuhun ja sitä tietä parhaan tyttökaverini tai vihamieheni pimpsaan tai trendikkäästi peräreikään? Mahdollisesti. Tässä Syvä Joki -elämässä ei koskaan tiedä mitä voi tapahtua! Joku informaatiomutoilija voisi tehdä sellaisen valmiin karttapohjan tällaisille pohdinnoille, ettei aina tarvitsisi aloittaa alusta.

Mä katselin aikaansaannostani vähän mietteissäni. Sitten katselin juna-aikatauluja, bussiaikatauluja ja lentoaikataluja täältä poispäin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti