4/16/2012


Kuolleitten runotyttöjen poliittinen kevätkerho


Paavo puskee runoja


Vuoden 2012 pulla on leivottu


Bierstuben juustolautanen


Poikakaveri
Perjantai 13. pvän kunniaksi mä virallistin mun ihmissuhteen. Se on jees. Paitsi että olen nyt joka päivä unohtanut että mulla on poikakaveri. Onneksi se muistuttaa mua ihan itse niillä "ala tulla" - tekstareilla. Tähän mennessä parasta mun poikakaverissa on ollut se ettei se syö pullaa, eikä arvosta mun nokkeluutta ollenkaan. Ja tietenkin se että sillä on maagikon sormet.

Vaikeinta on ollut totutella ikäeroon, koska se mun ikäraja on tässä tapauksessa paukkunut ja venynyt tosi pahasti. Mutta nyt se ei oikeastaan tunnu enää missään. Mä käännän tän niin päin, että tää voi olla mun viimeinen ja ainoa mahdollisuuteni yhtyä nuoreen lihaan niin, ettei se näytä ihan kammottavan irvokkaalta. Ja milloin mä olen piitannut sitä miltä mikäkin näyttää?

Viime yönä me käytiin tää keskustelu, kun oltiin ensin tehty sitä tuntitolkulla:

S: En oo sun äitis.
P: Et oo. Onneksi.
S: Jos oisin niin nyt ois kyllä hirvee morkkis.

5 kommenttia:

  1. Hyvä Sari! Arvostan erityisesti teidän öisiä keskusteluja! Mulla on lähinnä ollut tämmöisiä:

    - Mä oon tämmöinen pelastettava
    - Mä en oo sun äitis

    VastaaPoista
  2. Tubbs, hanihirviö, mä sain kiinni tosi nuoren ja urhean, vähänkö tekee hyvää. Muakin on alettu luulla nuorisoksi!

    VastaaPoista
  3. Mä oon niin onnellinen sun puolesta! Mä toivon pääseväni näistä pelastettavista eroon. Toisaalta, aina pitää antaa, ettei jää harmittamaan. Mulla on sulle yks kuva joka pitäis lähettää sulle. Se on Berliinistä. Olit miälessäni.

    Ja sitten vielä, teidän blogista käytiin hienoa keskustelua Facebookissa!" missä lymyää seuraava sari hakala?! tai englanninkielinen sari hakala?!""ja teille jotka ette tiedä kuka on sari hakala niin naputtakaa kursorinne tänne http://tyttosinaoletratti.blogspot.com/ ja lukekaa silmänne kuiviksi. paras. blogi. ikinä."

    VastaaPoista
  4. Oikia kuva? Anna se heti tänne! Onko sulla mun osoite vielä?

    Miksi mun feisbuukissa ei käydä keskustelua musta ja mun parhaudesta?! Mä voisin tehdä jonkin avauksen profiiliin. Kopipeistata tuon missä lymyää seuraava sari hakala? Mua vähän heti huolestuttaa, että jossain on jo joku sari hakala odottamassa.

    Ja mitä siihen onneen tulee, niin kyllä kaikki miehet vähän toivoo että niitä pelastetaan. Mä olen tehnyt sellaisen pelastussuunnitelman että tapan kaikki. Erityisesti tänään olen ollut ihan liekeissä tappamaan. Pilvikin meinasi kuristua, mutta peruin sen. Se vihjaili mulle, että mulla on mahdollisesti anoppi jossain.

    Tää vastaa kait sitä, että aina pitää antaa: http://youtu.be/G0Ubgd9LlfU

    VastaaPoista
  5. Hei nuorisossa on tulevaisuus! Arvostan ja kannan oman korteni kekoon!

    VastaaPoista

Epistä

  Maija ja Suvi ”Te uskonette       meit' tuntijoiksi paikan tään, mut oomme       me myöskin matkalaisia kuin tekin.” * Kieltäydyn tied...