1/05/2013

Po(i)ka- ja deittikalenteri!


Arvatkaa! No meidän Tytöllä on tänään synttärit! Sen kunniaksi Pilvi on hirveessä kanuunassa jossain Turun liepeillä ja mä olen juossut ympäri paikallista kaupunkia juomassa punaviiniä ja väistelemässä  ryssiä ryysistä. Toisin sanoen töissä.

Päässäni naksahti vieteri, kun näin fb-ystävättäreni tehneen kalenterin tälle vuodelle. Tyttökalenteri! Hitsi. Munkin oli pakko saada heti tyttö- ja poika- ja kaikkikalenteri! Meidän Tytölle siis. Kaupungilta palatessani ja suoritettuani päivän toimet, eli lähinnä valojen sammuttelun, keitin pannullisen kahvia ja väsäsin meille oman allakan. Se jäi vähän puolitiehen, eikä Pilvi maanitteluistani huolimatta kyennyt yhteistyöhön. Sillä oli siis jokin tärkeä juttu. (Se yritti viedä jotain roskaa ulos koko päivän.)

Meidän kalenterin idea on yksinkertainen ja kannustava. Siellä on muutamia potentiaalisia deittejä ja autenttisia ilmoituksia suoraan Eliittikumppaneista. Lisäksi kalenteriin on merkitty jokaiselle kuukaudelle vähintään yksi sopiva deittipäivä valmiiksi. Voisiko parempaa toivoa! Hyvää vuosipäivää meille! Panisin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Epistä

  Maija ja Suvi ”Te uskonette       meit' tuntijoiksi paikan tään, mut oomme       me myöskin matkalaisia kuin tekin.” * Kieltäydyn tied...