2/03/2013



Mä istuin eilen kahvilassa ja kuuntelin yhtä vanhaa pariskuntaa. Se nainen teki mut hulluksi. Se puhui taukoamatta sille miehelle ja pakotti sen tekemään ratkaisuja joita mies ei halunnut tehdä. Toisaalta se mieskin teki mut hulluksi olemattomuudellaan.

- Otatko sä kahvia?
- Otan.
- Minkälaista kahvia?
- No ihan tavallista kahvia. Mustana.
- Otatko sä jotain erikoiskahvia?
- En kun tavallista mustaa kahvia!
- Otatko kermaa siihen?
- En!
- Ota tuota ruiskääretorttua?
- En, kun ihan tavallisen kahvin vaan. Mustana.
- Otatko siihen kermavaahtoa päälle? Siihen saa kermavaahtoa päälle.

Mies ottaa.

- Aiotko sinä syödä sen?
- Malta nyt. Juon tätä kahvia nyt.
- Anna minä maistan sitä...

Nainen söi miehen kääretortun josta jätti jämät miehelle ja mies niistä jämistä jämät naiselle. Nainen söi samalla oman laskiaispullansa. Jakamatta.

5 kommenttia:

  1. Anonyymi9/2/13

    Kutsukaa vain vanhaksi hölmöksi, mutta nähdäkseni tässä skenaariossa on vain kaksi mahdollista selitystä:
    A) tuo nainen on USKOMATON sängyssä
    B) mies ei jaksa enää lähteä parisuhteesta koska silloin menettäisi mahdollisuuden päästä kusemaan naisen haudalle.

    VastaaPoista
  2. Kaikki naiset ovat uskomattomia sängyssä. Tavalla tai toisella. Lisäksi nainen on saanut miehen vuosikymmenten saatossa sokerikoukkuun, josta ei pääse irti kuin hautakusella. Mun silmiini näyttäisi siltä, että itse yrität saada jonkun uskomattoman naisen koukkuun ihan samalla metodilla. Yksi sen nimistä näytti olevan sitruuna-salmiakkikakku. Oksettavaa.

    VastaaPoista
  3. Mä kyllä söisin kaikki ne muut kaakut heti ja välittömästi, mutta salmiakkia en. Mä oksennan jo haistaessani sen. Jos joku haluaisi välttämättä tappaa mut, se voisi käyttää siihen jotain salmiakinsukuista kaakkua, joka olisi kuorrutettu suklaalla. Paksusti, etten haistaisi mitään. Ihan kiltteyttäni annan tässä nyt kaikille tämän vinkin.

    VastaaPoista
  4. Mä esittäisin vielä neljättä ja kaikkein yksinkertaisinta selitystä. Nimittäin (mitenkään rankasti yleistämättä) useimmat miehet oman vaatimattoman kokemukseni mukaan pitävät komentelusta ja sättimisestä. Tämä tosiasia taas saattaa tällaisen kaulimeen ainoastaan leipomisvälineenä suhtautuvan, keskivertoa lahjattomamman justiinan hieman huonoon asemaan tyttöystävämateriaalina.

    VastaaPoista
  5. Anonyymi11/2/13

    Jo toinen nainen joka ei pidä salmiakista(itse asiassa se on sitruuna-lakritsi-kakku, koska damn you brain cortex auto correct!)

    Tuli kyllä tämän kirjoittamisen jälkeen sellainen mieleen, että olen toisinaan törmännyt parisuhteisiin jossa kumpikin osapuoli on jotenkin niin kieroutunut (eikä silleen hyvästi), että he ikäänkuin ruokkivat toistensa huonoja puolia epäpyhässä symbioosissa.
    Eli voihan se olla että ukkokin on aika v-mäinen, mutta tässä tilanteessa nainen vei voiton.


    VastaaPoista

Epistä

  Maija ja Suvi ”Te uskonette       meit' tuntijoiksi paikan tään, mut oomme       me myöskin matkalaisia kuin tekin.” * Kieltäydyn tied...