25.7.2013

Si o no?!


Lahja 


Lahja 

Voi ei! Mun treffit meni ihan vituilleen. Mun deitti ei tiennyt mihin tulla, vaikka mä lähetin viestin ennen tulemistani. Ja tulin ihan vähän myöhässä. Se oli tuhonnut mun viestin! Saattoi se tietenkin olla sen rouvakin, jolla oli sormensa pelissä.

Mä olin ihan raivona! Mulle vaan voi aina käydä näin! Aina!

Mutta ei mulle sitten käynytkään näin. Deitti sattui kävelemään mun iltapäiväkahvipöytään. Seli seli! Mä en ole ollenkaan eläväinen nainen, ennemminkin jäinen, mutta me löysimme vihdoinkin yhteisen kielen. Sitä ymmärsi koko katu, sillä ilmaisin asiani elehtien ja epäkorrektisti suomeksi. Mulla oli siinä tietysti jo uusi deitti. Vanha deitti pyysi minua uudelleen ulos! Että parin tunnin päästä? Si o no? Sanoin, että nyt on tämmönen tilanne, että sun juna taisi mennä jo. Ja etten mä lähde ikänäni sun kanssa mihinkään. Perkele! Siihen tuli vielä kolmas deitti, se entinen mykkä espanjalainen, josta olen yllättäen leiponut runoja kirjoittavan, kitaraa soittavan ja enimmäkseen ranskaa puhuvan. Minä en puhu ranskaa.

Purkaukseni jälkeen oli sellainen minuutin mittainen hiljainen hetki. Kylläpä teki hyvää. Mä sain kolme espanjalaista miestä kalpenemaan. Luulin että hirviömaineeni kiiriessä saan vähemmän deittikutsuja ja olen sitten enemmän intiimissä kanssakäymisessä itseni kanssa. Ja saan jotakin muutakin tehtyä kuin juotua ne kaikki kahvit. Ei menny niin.

Tänään mut houkuteltiin (työasioitten varjolla saatana!) kuulemaan pitkä pätkä erään herrasmiehen tarjousta, joka käsitti monenmoista seksuaalista palvelusta ja asunnon. Hänellä on kokemusta nunnista nuoriin naisiin ja hänelle on tärkeintä, että nainen nauttii. No niin minullekin, tässä oltiin ihan samoilla linjoilla. Sain jopa nähdä kuvia tyydytetyistä naisista. Tämä on nunna ja tämä ei enää ole nunna. Hän esitteli ystävällisesti tekniikoitansa, sormiansa ja kieltänsä ja kertoi naisystävistään kohtuullisen intiimejä asioita. Luin myös tekstareita, joilla vihainen tyttöystävä kontrolloi tapaamistamme. Hitsit miten hauskaa! Sekin, että tyttöystävä menee ensi viikolla naimisiin jonkun toisen poikakaverinsa kanssa. Madre mia! En ehdi kirjata aivoihini näitä asioita joita näen ja kuulen joka päivä. Mä niiiiiin nautin tästä.

Kiitin kaikista lahjoista ja tarjouksista ja sanoin, että mulla on yksi kriteeri täydelliselle rakastajalle ja se on se, että se kykenee panemaan mua suoraan aivoihin. Tää ei ollut sun listalla. Sä et ole se tyyppi. Meillä ei ikinä tule olemaan mitään seksuaalista suhdetta. Se sanoi, että eihän sitä koskaan tiedä mitä tässä vielä tapahtuu! Sanoin että riittää kun minä tiedän.

Oli melkein helpotus mennä iltapäiväkahville Josén luo. Se kesti vain nelisen tuntia ja José tarjosi ainoastaan kahvia, olutta ja tapaksia. Mä syön ja juon tän kylän vararikkoon. Annoin Josén kutittaa varpaitani. José on jo mennyttä miestä. Se kysyi milloin meillä on bileet.

Viime yönä muuten aaveetkin antoivat mun nukkua. Ehkä nekin kalpenivat. Enkä muuten ole saanut kukkia. Täytyy laittaa sana kiertämään.


2 kommenttia: