11/02/2013

Huunpurema




Marraskuu on alkanut. Löysin ensimmäiset mustelmat iholtani, kuoleman kielellä tehdyt. Onneksi on pimeää aina. Jos ei olisi, panisin silmät kiinni ja jääpaloja kainaloon. Ihana marras.

Mä käyn kuumana kuitenkin. Veri ei meinaa millään seisahtua. Just Pilvin kanssa mietittiin, että mitä sitä panisi. Pilvi panee tiikerikakun uuniin ja mä panen jotain suuhuni.

Eilenkin olisin saanut panna, mutten ottanut tarjousta vastaan. Kuvan Herra Huu kysyi suoraan, että pantaisko. Sanoin ettei nyt ihan irtoa, mutta katotaan joku toinen kerta. Sillä on kuulemma niin iso muna, että naisia sattuu kun se panee niitä takaa. Mä sanoin että varsinkaan sitten en lähde ja kannattaa opetella käyttämään sitä munaansa.

Just kun pääsin sanomasta siitä selkeestä viestimisestä. Nyt en sano mitään.


1 kommentti:

  1. Anonyymi11/11/13

    Marraskuu ON mustavalkoinen. Ja muuten tosi houkutteleva toi panotarjous, vähän ku nainen sanois ukolle että tuu panee, on niin iso pillu, että et sä varmaan edes tunne mitään. Laitoin sen noin päin, koska en ole ihan varma kumpi on pahempaa, tunnottomuus vai kipu.

    VastaaPoista

Epistä

  Maija ja Suvi ”Te uskonette       meit' tuntijoiksi paikan tään, mut oomme       me myöskin matkalaisia kuin tekin.” * Kieltäydyn tied...