1/16/2014

Elämä on aprillia





 "Sinulla on parin viime vuoden aikana ollut mahdollisuus murtaa monia ihmissuhdesolmuja, ja nyt kun olet viimein vapaa vanhoista asioista, voit lähestyä ihmissuhde- ja rakkausasioita uudenlaisesta näkökulmasta."

Päätin jokunen päivä sitten uskoa. Tähän horoskooppiin. Se povaa elämäni vuoden alkaneeksi, joten tartun siihen kuin hukkuva koiraan. Toteutan sen viimeistä piirtoa myöten ja sitten olen sujut elämän kanssa. No ei ehkä elämän, mutta tämän vuoden.

"Samalla sisäisen rauhan, oikeudenmukaisuuden ja kauneuden teemat ovat elämässäsi voimakkaasti läsnä. Kaikki ihmissuhteesi – eivät vain romanttiset – tulevat muuttumaan radikaalisti, ja samalla muutut radikaalisti itsekin."

Maaliskuussa on aikani sitoutua, sillä silloin olen siihen valmis, kelannut kaiken vanhan pois ja elämääni ilmestyy joku, jonka pitääkin ilmestyä. Olen alkanut sisäisesti psyykata itseäni "maaliskuun ihmeellä". Kävelen vaan ja hymyilen kun ihmiset virtaa ohitseni. Koska ihan kohta on maaliskuu! Tosin olen myös päättänyt muuttaa Haitille ja McMurdoon, joten katsotaan mitä kaikkea tästä vielä kehkeytyykään.

Jos vain elän sinne asti. Kävin eilen lääkärissä viattoman tulehdusryöpsähdyksen jälkeen. Kyynärpääni punkteerattiin, tavanomaiset verikokeet imettiin ja pääsin vielä röntgeniin. Minulla on limapussin tulehdus, joka pamahti päälle noin viidessä minuutissa. Ei siinä mitään, sillä sen ilmeisesti aktivoi jokin muu minussa. Kyynärpäässä on jotakin ylimääräistä. Joku kasvain.

En ole saanut ikinä lottovoittoa, joten tuskin nytkään on kyse mistään käänteisestä lottovoitosta. Ellei horoskooppi sitten ole käänteinen horoskooppi. Se olisi kyllä tosi sikamaista. Se on tällä hetkellä ainoa mihin suostun uskomaan.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Epistä

  Maija ja Suvi ”Te uskonette       meit' tuntijoiksi paikan tään, mut oomme       me myöskin matkalaisia kuin tekin.” * Kieltäydyn tied...