9/10/2015

Poikain horoskoopit, siitäs saitte



Tälläkin viikolla taivaankappaleet tekee kaikkia juttuja ja ovat suhteessa toisiinsa. Luettiin eilen Mennenin ja Nimettömän kanssa meidän horoskoopit. Ne oli tosi tylsiä. Päivähoroskooppeja jotka kattoivat lupauksineen koko vuoden ja vielä toisenkin, eikä niistä saanut mitään selvää. Paitsi oma horoskooppini, joka lupasi jo ennen puoltapäivää, että päivä on pulkassa. Ei näin.

Vaan näin:

Seuraava horoskooppi on ainoa oikea. Älä pidä muita horoskooppeja.

NEITSYT: (hamaan loppuun asti on tämä voimassa)
Joku on unohtanut syntymäpäiväsi, mutta ei se mitään, eipähän tunnu siltä, että ikä suuremmin painaisi. Jatka iättömänä elämääsi. Voit korjata tilannetta toimittamalla tosi ison palan täytekakkua yhdelle tosi ihastuttavalle naiselle, johon törmäät lähes päivittäin. Mieluiten suklaakakkua. Voit yrittää ostaa sille punaviiniäkin. Sellainen hanapakkaus käy hyvin.
Tiedätkö vanhan sanonnan, että niin metsä huutaa kun sille vastaa. Vastaa joskus hiljaa. Jos sulkee silmänsä ja suunsa, voi kuulla sellaista huminaa, että oksat pois! Älä kuitenkaan kuvittele, että sinun tulisi olla aina se ensimmäinen hiljainen metsänhoitaja jonossa. Lopeta vähäksi aikaa kaikki hoitaminen ja välittäminen, niin saat kaiken. Ja paljon ylimääräistäkin. Maailma suorastaan pökertyy syliisi. Itse asiassa, tämä kaikki tapahtuu 39 päivän sisällä. Ole rauhassa.

VESIMIES: (hamaan loppuun tämäkin)
Katso peiliin. Huomaatko mikä sinussa on vikana? Ei niin mikään! Paitsi se jatkuva vittuilu. Ole välillä hetki paikallasi ja suojaton, niin huomaat kuinka pumpulivuori kasvaa. Älä huku siihen. Sinulla on takana raskas alkuvuosi, mutta loppu onkin yhtä juhlaa. Ilotulitus voi tulla ihan minä hetkenä hyvänsä. Varsinkin kun muistat kaataa tarpeeksi kahvia yhdelle tosi ihastuttavalle naiselle, johon törmäät lähes päivittäin. Älä unohda kermaa. Voit kokeilla myös punaviiniä, savukkeita ja makkarakeittoa. Se ei ole sinulta itseltäsi pois. Päin vastoin, hyvä karma suorastaan takertuu mekkosi helmaan, äh,  housun lahkeeseesi, etkä saa sitä pois edes hinkkaamalla. Jos haluat tätäkin parempia asioita tapahtuvan, niin ihan oikeesti, vaihda partavettä. Ai niin, ja osta uusi takki. Ja pipo pois päästä. Muista pestä kädet.

Kaikille: Maailmanloppu tulee. Yritetään siihen asti rakastaa toisiamme. 28.9 asti. Ei voi olla mahdotonta.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Epistä

  Maija ja Suvi ”Te uskonette       meit' tuntijoiksi paikan tään, mut oomme       me myöskin matkalaisia kuin tekin.” * Kieltäydyn tied...