4/01/2016

Hidas alku



Siirtelen muistilappuja. Niissä lukee asioita. Viestintävirasto. Höyry. En tiedä mitä ne tarkoittavat, joten siirrän ne roskiin.

Olen uupunut eilisen paniikkipäivän jäljiltä. Unohdin apurahahakemuksen. Hyvin se meni kuitenkin, olin valmis kaksi tuntia ennen määräaikaa ja ehdin siinä sivussa tehdä lounasta ja syödä, saada orgasmin, pitää kahvitauon ja katsoa kissavideon. Melkein heräsin aamulla, keittämään lapselle kahvia ja lähettämään sen kouluun. Nukuin vielä kolme tuntia. Saamaton aloitus apurahakaudelle, varsinkin kun pitkästä ylimääräisestä unesta on jäljellä vain halu nukkua lisää. Aurinkokin on tänään vapaalla, joten veltostelen vain pienen tuska-ahdistuksen kourissa. Pienennän tiskivuorta, murustelen pastan joukkoon herkkutatteja ja parmesaania. Lauleskelen. Tiskivuori vain kasvaa, kun löydän lapsen arkeologisen jäämistön sen huoneesta. Ja kierrätyslaatikollisen verran maitokartonkijätettä. Luovutan ja nukun taas.


Luen runon. Kirjoitan kaksi lausetta. Kastelen tomaatin, basilikan ja mangoldin. Kampaan hiukseni.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Epistä

  Maija ja Suvi ”Te uskonette       meit' tuntijoiksi paikan tään, mut oomme       me myöskin matkalaisia kuin tekin.” * Kieltäydyn tied...