7/18/2016

Hidastettu eutanasia



Vaikka Blexi onkin parempaa lääkettä kuin antibiootti, niin sitä vissiin pitäisi nauttia toinen kuuri. Olen tänään ollut urheista urhein ja siirtynyt istuma-asentoon heti aamusta. Yöllä on aikaa haaveilla ja valaa uskoa itseen. Että heti kun nousen niin heti teen vaikka mitä ja uuden maailman.

En tehnyt. Jalat meni alta nopeasti ja tehokkaasti. Taas piti tilata ovelle ihana nainen mehukassin kanssa. Minulla on kaksi takuunaista, molemmat itsekin äitejä ja kumpikin heistä on tehnyt samanlaisen kassireissun mun ovelle. Ruokahalu on mennyt ajat sitten, mutta ihanat äitinaiset kantavat mehun lisäksi herkkuja ovelle. Että ostin vähän ylimääräistä ja hymyilevät kannustavasti. Sitten vaan ihailen tippa linssissä halvaa ja ruissipsuja ja jotain maagisia suklaatikkuja ja manteleita. Tänään söin aprikoosin, viisi mantelia ja puoli desiä ihanaa kookos-skyriä. Olen viikossa laihtunut 2,5 kiloa ja jos tämä olisi laihdutuskuuri, olisin todella onnellinen.

Tämä ei kuitenkaan ole laihdutuskuuri, vaan hidastettu eutanasia. Saa nähdä, mikä on viimeinen ateriani. Sellainen suklaatikku? Voi kun niitä ei jäisi jälkeeni pilaantumaan. Kunhan tämä eutanasia on ohi, aloitan laihdutuskuurin.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Epistä

  Maija ja Suvi ”Te uskonette       meit' tuntijoiksi paikan tään, mut oomme       me myöskin matkalaisia kuin tekin.” * Kieltäydyn tied...