5/10/2014

Olematta voisi olla niin paljon



Kun vaipuu olemattomuuden pumpuliin, luovuttaa ja lopettaa, alkaa heti tapahtua. Epäilen että Jumala vihdoinkin puhui minulle eilen. Juuri kun pääsin sanomasta, ettei se ole vastannut rukouksiini. Tai toissayönä se taisi jo aloitella. En vaan olettanut sen tulevan juttusille ja ignoroin pitkään sen kaikki rukousvastaukset. Jumala on elukka, vanha likainen elukka, jolla on kinky mielikuvitus. Sopii mulle. Itseasiassa se lähetti mulle sähköpostia, soitti kaksi puhelua ja katkaisi sähköt ja sitten mäkin tajusin että tää on nyt niin tätä, Jumalan sanaa.

Sen kunniaksi otin hämmästyneen ilmeen koko loppupäiväksi, kirjoitin työpaikkahakemuksen hevon kuuseen joka on täältä aika vitun kaukana, ja päätin muuttaa heti tai kuukauden kuluttua tai en ollenkaan. Join leppoisaa päiväkahvia perheenisän kanssa, ja siihen päälle 100 litraa ilmaista punaviiniä. Söin kalaa ja karkkia. Arkipanin yhden liian nuoren miehen pään sekaisin perseestä ja tisseistä ja kohtasin suosikkikitaristini kaksoisolennon ja sain siltä korkkaamattoman kaljan, ehkä äitienpäivälahjaksi, ja panin sen jääkaappiin. Rakastuin taas Pyöräilykypärään. Istuin yöllä sateessa kivetyksellä ja käärin sätkiä tuntemattomalle pojalle ja kannustin häntä olemaan olematta. Tapasin vanhan opettajani jostain 30 vuoden takaa ja join sen kanssa kaljaa ja muistelin kaikkia muita vanhoja opettajia, kuuntelin huilumusiikkia livenä ja join lisää punaviiniä,nyt muovituopista. Jouduin tappelemaan tanssilattialla kun kuuntelin JMKE:n kekkulointia, Tere Perestroika, ja polvi meni siinä sivussa vähän huonoon kuntoon, punk on, leipiintyneenäkin, vaarallista vanhoille naisille, jotka menevät eturiviin tönimään kaksimetrisiä poikia. Hymyilin.

Jos tämä ei ole täyttä olemattomuutta niin mikään ei. Jumala kiittää. Se oli laittanut mulle aamulla tekstarin, että muuten hyvä, katso jääkaappiin, siellä on sulle ylläri.

Aamulla heräsin. Kirjoitin aika monta sanaa, katsoin pornoa internetistä ja lauloin Romanssia ja Ajomiestä sekaisin ja kuuntelin kaiken musiikin.

Mitä sitä tänään voisi olla tekemättä? Ainakin huomenna leivon äitienpäiväpannukakun.


Älä anna minulle mitään mitä osaan pyytää.
Anna minulle olemattomuus, muurahaisten vapaa kulku käsivarsilla
vanhuuden muistot ja viimeinen orgasmi.
Anna minulle se joka lähti aamulla ja anna sen kuolla.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Epistä

  Maija ja Suvi ”Te uskonette       meit' tuntijoiksi paikan tään, mut oomme       me myöskin matkalaisia kuin tekin.” * Kieltäydyn tied...